RECEPT: Izliječio težak oblik RAKA i ostavio Ljekare u ŠOKU!

Govori se da je rak neizlječiva bolest kojoj je jedini lijek hemoterapija, ali taj metod će više uništiti vas nego bolest.

Ipak, ljudi u svijetu uspjevaju da se bez većih problema, korišćenjem prirode i prirodnih ljekova izliječe od raka. Neki su to uspjeli da izvedu šargarepom, drugi kanabisom, treći kurkumom, pa sodom bikarbonom, a najnovije rješenje je med.

Anti Krešiću iz Zagreba je prije 13 godina dijagnostikovan vrlo težak oblik karcinoma – rak pluća i rečeno mu je da neće živjeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i ljekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izliječio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u aprilu, a već do ljeta se potpuno oporavio. Kada je za par mjeseci otišao u Zagreb na kontrolu, ljekari nisu mogli da vjeruju da je još uvijek živ.

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopšte nije imao zdravstvenih problema.

Zdrav i u punoj snazi, Krešić djeli svoja iskustva sa ljudima iz cjelog svijeta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već vjekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od iskona se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih ljekova.

Sljedeća strana

Translate »
Inline
Inline