Žena (43) otkrila: Otkako smo dobili kćerku, moj muž (16) skuplja petice u školi

Rukometna trenerica Renata zavela je svog mladog učenika Erwina dok mu je bilo 13 godina i osuđena je na 22 mjeseca uvjetno zbog seksualnog iskorištavanja djeteta.

“Otkako smo dobili kćer, moj Erwin je postao jako marljiv. Samo uči i donosi same petice. Želio bi što prije naći dobar posao da može hraniti svoju obitelj,” ponosno kazuje 43-godišnja Hrvatica Renata Juras, koja je tri tjedna u braku sa 16-godišnjim Austrijancem Erwinom.

Neobični ljubavni par prije dva mjeseca dobio je kćerčicu Noemi. Podsjetimo, rukometna trenerica Renata zavela je svog mladog učenika Erwina dok mu je bilo 13 godina i osuđena je na 22 mjeseca uvjetno zbog seksualnog iskorištavanja djeteta. Erwinova majka osam je godina mlađa od njegove supruge Renate.

– Živimo normalnim bračnim životom. Erwin se diže u 6 ujutro, složi si doručak i vlakom ode u školu. Ja sam doma, kuham, a popodne zajedno ručamo – kazala je Renata za njemački Bild koji ih je posjetio u njihovu malom stanu pokraj Beča.

No, u kupaonici vidi se razlika u godinama. Uz Erwinovu kremu za pubertetske bubuljice nalazi se Renatin puder za prikrivanje bora.

U Erwinovoj školskoj torbi je i slika kćeri Noemi. Renata iz prvog braka ima dvije kćeri. Jedna je Erwinova vršnjakinja, a drugoj je 21 godina. – Njih dvije su mi prijateljice, a istodobno i dadilje – kaže Erwin, koji kad ne uči najradije igra Playstation. Noćni izlasci s vršnjacima, kaže, nimalo ga ne zanimaju. Par je uvjeren da će njihova ljubav trajati vječno.

Izvor: Večernji.hr

Translate »
Inline
Inline