SANJATE LI ZMIJE ili neke druge životinje: Evo šta to znači.

Postoje ljudi koji se bave tumačenjem snova. Ako sanjate zmiju, evo šta to može značiti…

Inače mnogi smatraju da sanjanje zmije predstavlja neprijatelja. Ako npr. sanjate da se borite protiv zmije, to znači da ćete se boriti protiv neprijatelja. Ako vas ujede u snu, može značiti da ćete doživjeti neku neugodnost.

Ako sanjate da ste uveli zmiju u kuću, može značiti neku spletku. Postoje i neke dobre stvari kada sanjate zmije, npr. ako sanjate neku običnu, bezopasnu zmiju, može značiti da ćete dobiti novac. Također, ako sanjate više zmija, može značiti dobitak djeteta.

Kako god, nemojte se opterećivati snovima jer se svakom zna desiti da sanja nešto ružno. Što više razmišljate o ružnim snovima, samo sebi možete štetiti. Zato se opustite i ne razmišljajte puno o tome. Radije mislite o nekim lijepim stvarima.

A ako sanjate konja, medvjeda, aligatora….

1. Konj

Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost. On predstavlja poziciju moći, bilo fizičke ili autoriteta koji stoji iznad vas. S druge strane, on pokazuje da ste slobodni i divlji u srcu i da ste još uvijek u dodiru sa primalnim dijelom sebe. Konj predstavlja hrabrost i slobodu, pa ako vam se pojavi u snovima, to znači da ili tragate za slobodom ili vam je potrebno da svoju slobodu iskažete na neki način.
2. Vuk

Vuk je usamljenik, ali ipak lovi u grupi. On predstavlja moć, ljepotu, instinkt za preživljavanjem, vjerovanje u sebe i ponos. Ako vidite vuka u snovima, to može značiti da vaš unutrašnji buntovnik pokušava da se iskaže. Možda tražite priliku da iskažete svoju individualnost i da ste umorni od toga da budete ovca. Vuk može značiti i da gajite određena osjećanja prema nekom, koja biste željeli da iskažete otvoreno, ali ne možete. U svakom slučaju, vuk predstavlja intrigu i ličnost koja je zaista enigmatična.
3. Sova

Sova u snovima predstavlja želju za uspjehom. Sova, ptica koja je obično plijen, živi svoj život noću i čeka na sopstveni plen. Stoga, možda uzaludno trošite svoje vrijeme, čekajući momenat kada ćete biti spremni da raširite svoja krila i poletite. Jasno je da imate volje i stoga, ako sanjate sovu, budite spremni da poslušate svoje impulse i zgrabite svaku priliku koja naiđe.

Translate »
Inline
Inline