PREŠLI DA ŽIVE IZ GRADA NA SELO: Njihov pas je lajao neprestano, a kada su saznali zbog čega, ni SVEŠTENIK im nije pomogao.

Mlada žena iz Hrvatske s mužem je kupila kućicu na selu. Bili su jako srećni i verovali su da će u njoj dočekati starost.

Ali, snovi su počeli da im se urušavaju onog trenutka kada su se u nju uselili. Njihov pas odmah je osetio da nešto nije u redu i odbijao je da boravi u kući. Tek su nakon nekoliko meseci saznali da verovatno imaju demona.

Ni sveštenik im nije mogao pomoći.

Ovo je njena ispovest:

„Bili smo tako srećni kada smo kupili kućicu na selu. Bilo nam je dosta života u gradu, a kuća je bila vrlo jeftina. Brzo nakon useljenja smo primetili da je atmosfera nekako čudna, teška i negativna.

U početku sam verovala da je to zbog starih stvari koje su ostale iza prethodnih vlasnika, a nismo ih još izbacili iz kuće.

Nikad neću zaboraviti kako se naš pas ponašao kad smo prvi put s njim ušli u kuću.Došao je do stepenica koje vode na sprat u dnevni boravak i nije želeo da dođe gore.

Drhtao je i sakrio se pod sto u kuhinju. Celu noć je proveo tamo. Sve nam je to bilo jako čudno jer nikada nije bio previše strašljiv.

Translate »
Inline
Inline