MASIMO SAVIĆ: Zbog nje je OSTAVIO DROGU, kako bi bio bolji otac, ali ovome se definitvno NIJE NADAO (FOTO)

Masimo Savić svojevremeno je objasnio kako droga nije bila njegov izbor, već je s njom eksperimentisao pošto je ona bila u modi

Ipak, znao je da će kad tad prestati da je koristi, ukoliko želi da ostvari veliki san – da postane porodičan čovek, snažan stub, otac, i to konzervativni.

– Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju ćerku pošalje na fakultet – zaključio je Savić za “Gloriu.hr”.

Učinio je upravo to, za svoju Mirnu! Lepotica od četvrt veka danas je znatiželjna novinarka, uspešna mlada voditeljka, koja sanja velike snove.

– Užasavam se od pomisli da postanem hladna i nedostižna “poznata” osoba koja nema vremena da se zeza na svoj račun i odvoji minut da ulepša nekome dan – izjavila je za hrvatske medije jednom prilikom Mirna, čiji Instagram profil privlači ogromnu pažnju javnosti.

S njim se pojavila i u Masimovom spotu za pesmu “Neka ti plove brodovi”, a poznati otac ne može biti ponosniji na svoju mezimicu.

Izvor: Blic

Translate »
Inline
Inline