LJEKAR ŠOKIRAO SVIJET IZJAVOM: Lijek za rak je u nama samima, evo kako da ga aktivirate!

Obećavajuće oružje u borbi protiv opake bolesti…

Suprotno velikim očekivanjima i pretencioznim istraživanjima, poznati doktor Stiven Rozenberg sa Nacionalnog instituta za rak u Merilendu smatra da je lijek protiv raka u nama samima!
On smatra da se u borbi protiv raka, umjesto operacija, zračenja i hemoterapije, treba okrenuti imunoterapiji, koja može da podstakne naše tijelo da se bori protiv raka, prenosi sajt Bloomberg.

Još prije 40 godina, Rozenberg je stvorio prvu djelotvornu tehniku imunoterapije. Sama imunoterapija otada je prešla put od opskurnog načina lečenja do temeljnog dijela nacionalne strategije borbe protiv raka u čije se istraživanje ulažu milijarde dolara.
Sve to još uvijek ne znači da je pronađen lijek za rak, ali imunoterapija je postala obećavajuće oružje u borbi protiv te smrtonosne bolesti.

Dr Rozenberg napominje da se imunoterapija zasad pokazala uspješnijom metodom u liječenju raka krvi nego kod drugih, čvrstih oblika tumora prenosi kurir.

izvor:kurir.rs

2 thoughts on “LJEKAR ŠOKIRAO SVIJET IZJAVOM: Lijek za rak je u nama samima, evo kako da ga aktivirate!

 • lipanj 19, 2016 at 7:34 am
  Permalink

  Biljoteka je naziv mog bloga na blog. hr! Zašto ste ukrali moj naziv!?

  Reply
  • lipanj 20, 2016 at 9:04 pm
   Permalink

   Naziv nije patentiran, biljoteka je opšteprihvaćen pojam, ukucajte na google i vidjet cete da postoji jos stranica sa tim nazivom. Ništa vam nismo ukrali, zato vas molim ne optuzujte bespotrebno. Lijep pozdrav

   Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Translate »
Inline
Inline