Gađenje vidio sam kakvi su ljudi. šok riječi Slobe Radovanovića za Luninu porodicu. Prava Bruka.

Kija je izrevoltirana Slobinim ponašanjem riješila da pred milionskim auditorijumom otkrije sve šta je on pričao. Kija je navela da Sloba nije iskren kada je riječ o roditeljima Lune Đogani koji su od početka podržali njegovu vezu sa njihovom kćerkom, pa je prema Kijinim riječima rekao šokantne stvari na račun Anabele i Gagija.

“Rekao mi je iz čista mira: “Volim te. Pitao me je: “Da li iz osvete sve ovo radiš, je li me zaje*avaš, ako me zaje*eš ubiću te. Hoću da uzmeš moje prezime, samo želim da budeš u dobrim odnosima sa mojim roditeljima. Želim da sve zaboravimo, da budemo sa svima u dobrim odnosima”- rekla je Kija, te dodala:

“Za Lunu je rekao da nije loša djevojka, ali da je labilna, da je klinka. Pitala sam ga zna li šta mi je njena porodica radila i pričala o meni. Kaže da je vidio on to, vidio je kakvi su ljudi. Kaže mi za Lunu: “Nije normalna, zgadila mi se, više me ne privlači”.

Kija je zatim rekla kako joj je Sloba prije gostovanja u Amidžiju sugerisao šta treba da kaže, te da nikako ne spominje njegov animozitet prema Anabeli i Gagiju.

“Nije želio da kažem da ne gotivim Luninu porodicu. Nameračila sam se bila sve da kažem”- rekla je Kija i sve zaprepastila.

izvor:srbijadanas.com

Translate »
Inline
Inline