CECA BRINULA ZA SVOG SINA: „Redovno su me obaveštavali o svemu“

Veljko Ražnatović je u subotu uveče savladao Hrvata Hrvoja Božinovića u bokserskom meču. Za to vreme njegova mama Ceca je pevala pred punom arenom u Nemačkoj i s nestrpljenjem čekala rezultate meča.

Cecin sin se u Republici Srpskoj borio za iskusnijim rivalom, dečkom iz Splita koji u karijeri ima 20 borbi. To Veljka nije omelo da i iz drugog profesionalnog meča izađe kao pobednik. Veljko je dva puta rivala bacio na pod pre nego što mu je konačno dodeljena pobeda.

– Jednoglasnom odlukom sudija donosimo pobedu u Beograd. Svaka čast protivniku, izuzetno hrabar momak, svašta je pretrpeo i time zadobio i moje poštovanje. Na kraju dana pobedio je sport, a i ja – poručio je Ražnatović nakon meča, a u Derventi ga je sve vreme bodrio ujak Milan Marinković.

Dok se Veljko borio u ringu, njegova mama Ceca je imala koncert u Fankfurtu. Ona je s nestrpljenjem čekala da joj jave rezultate, a srce joj je bilo prepuno kada je dobila poruku da je njen naslednik pobedio.

– Izuzetno sam ponosna na Veljka. Imala sam fantastičan koncert u Frankfurtu, pa zbog obaveza nisam mogla da pratim meč, ali su me redovno izveštavali o svemu što se dešava. Veljko je meč u Derventi završio sa dva nokdauna – kaže Ceca za „Blic“.

Translate »
Inline
Inline