STRAVIČNI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA: Gocin kum ubijen zbog duga od 300.000 EVRA!

Mario Trtić (28), kum pevačice Goce Tržan, ubijen je zbog zelenaškog duga! Kako Srpski telegraf saznaje, Trtić je u sredu uveče došao kod Mitra Vukovića (66) u Đurđevu da isplati kamatu koja mu je išla na dug, ali ga je ovaj ubio, a potom izvršio samoubistvo.

Užas na terasi

Kako saznaje Srpski telegraf, ubica i Mariov otac Nikola ranije su bili dobri prijatelji, devedesetih godina su poslovali i zajedno držali neke firme. Međutim, to je u jednom trenutku puklo, a Mariov otac je kasnije upao u dugove i počeo da pozajmljuje novac od Vukovića.

– Kobnog dana Mario je došao kod Vukovića u nameri da vrati kamatu. Međutim, doneo je manje novca, što je ražestilo Vukovića, pa je izvadio pištolj tetejac i ispalio četiri metka u mladića. Verovatno je, kada je shvatio šta je uradio, stavio pištolj na čelo i opalio – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pošto se nije javljao na telefon i nije se vraćao kući, njegova porodica je prijavila nestanak i krenuli da ga traži. Jedan Mariov drug pronašao je njegov skuter ispred Vukovićeve kuće i odmah pozvao policiju.

 

Translate »
Inline
Inline