DIVNO: Jelena Đoković i Tara uslikane u preslatkoj situaciji, a iza svega stoji PRELEP RAZLOG (FOTO)

Jelena Đoković pre dva dana napunila je 32. godine, a u čast svog rođendana odlučila je da sa mnogima podeli ono najvrednije – svoje iskustvo i znanje.

Jelena je izuzetno brižna i posvećena majka, ali osim o svojim naslednicima Tari i Stefanu ona kroz rad njene i Novakove fondacije brine i o hiljadama drugih mališana

Povodom svog rođendana, Noletova supruga pokrenula je jedan poseban izazov. – U čast mog rođendanskog prikupljanja sredstava za nastavnike Srbije, u narednom mesecu ću raditi izazov „Mesec nastave“ i volela bih da mi se pridružite!

Ja ću deliti priče o tome šta radim s mojom decom, Stefanom i Tarom, i kako sam uspela (ili pokušala i nisam uspela) da ih naučim nešto. Ja ću podeliti naša iskustva, koja su nam pomogla da postanemo bolji roditelji ili barem najbolji što možemo.

Prve nedelje radiću jedan poseban intelektualni program sa Tarom, ostanite sa nama da saznate sve detalje – pozvala je Jelena sve da joj se pridruže, uz preslatku fotografiju sa ćerkicom Tarom, na kojoj joj pokazuje crtež leptira.

izvor:telegraf

Translate »
Inline
Inline