Pravila privatnosti

Narodni Recepti Uvjeti pružanja usluge

1. Uvjeti

Pristupanjem web stranici na http://narodnimagazin.com, pristajete biti obvezani ovim uvjetima pružanja usluge, svim važećim zakonima i propisima, te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona. Ako se ne slažete ni s jednim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj web lokaciji. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

2. Koristite licencu

Dozvola se daje privremenoj preuzimanju jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na mrežnoj stranici Narodni magazin za osobne, nekomercijalne, prolazne preglede. Ovo je odobrenje licence, a ne prijenos vlasništva, a prema ovoj licenci ne smijete:                izmijeniti ili kopirati materijale;         koristiti materijale za bilo koju komercijalnu svrhu, ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni);         pokušati dekompilirati ili obrnuti inženjering bilo kojeg softvera koji se nalazi na web stranici tvrtke Narodni magazin;         ukloniti sva autorska prava ili druge vlasničke oznake iz materijala; ili         prenesite materijale na drugu osobu ili “zrcali” materijale na bilo kojem drugom poslužitelju.

Ova se licenca automatski ukida ukoliko prekršite neko od ovih ograničenja i može ih Narodni magazin raskinuti u bilo kojem trenutku. Nakon što prestanete gledati ove materijale ili po prestanku ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u vašem posjedu bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

3. Odricanje od odgovornosti

Materijali na internetskoj stranici Narodni magazin dostupni su na osnovi “kakva jest”. Narodni magazin ne daje nikakva jamstva, izričita ili implicirana, a ovime se odriče i negira sva druga jamstva, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjeti prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nepristriranja intelektualnog vlasništva ili drugih kršenja prava.     Nadalje, Narodni magazin ne jamči niti ne daje nikakve izjave glede točnosti, vjerojatnih rezultata ili pouzdanosti korištenja materijala na svojim internetskim stranicama ili na neki drugi način povezanih s takvim materijalima ili na bilo kojem mjestu povezanom s ovim stranicama.

 

4. Ograničenja

Ni u kojem slučaju Narodni magazin ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štete zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na web stranici tvrtke Narodni magazin, čak i ako je Narodni magazin ili Narodni magazin ovlašteni zastupnik obaviješten usmeno ili pismeno o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, ta se ograničenja možda ne odnose na vas.

5. Točnost materijala

Materijali koji se pojavljuju na web stranici tvrtke Narodni recepti mogu uključivati ​​tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Narodn magazin ne jamči da je bilo koji od materijala na svojim internetskim stranicama točan, potpun ili aktualan. Narodni magazin može u bilo kojem trenutku bez prethodne najave mijenjati materijale sadržane na njegovoj internetskoj stranici. Međutim,Narodni magazin ne obvezuje se na ažuriranje materijala.

6. Linkovi

Narodni magazin  nije pregledala sve web stranice povezane s njegovom web lokacijom i nije odgovorna za sadržaj takvih povezanih stranica. Uključivanje bilo koje veze ne znači prihvaćanje Narodni magazin web mjesta. Korištenje bilo koje takve povezane web stranice je na vlastiti rizik korisnika.

7. Promjene

Narodni magazin može u bilo kojem trenutku preinačiti ove uvjete pružanja usluge za svoje web stranice bez prethodne obavijesti. Koristeći ovu web stranicu slažete se da ćete biti vezani trenutnom verzijom ovih Uvjeta pružanja usluge.

8. Upravljački zakon

Ovi uvjeti i odredbe uređuju se i tumače u skladu sa zakonima Srebrenika te se neopozivo podvrgavaju isključivoj nadležnosti sudova u toj državi ili mjestu.

Pravila o privatnosti Vaša je privatnost važna za nas.

Politika Narodni magazin poštuje vašu privatnost u vezi s bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti od vas na našoj web stranici, http://narodnimagazin.com i drugim web stranicama koje posjedujemo i djelujemo. Tražimo samo osobne podatke kada nam zaista trebamo pružiti uslugu. Prikupljamo je pošteno i zakonito, s vašim znanjem i pristankom. Također vam pomažemo zašto ga prikupljamo i kako ćemo se upotrebljavati. Mi zadržavamo samo prikupljene podatke koliko god je potrebno kako bismo Vam pružili traženu uslugu. Koji podaci pohranjujemo, zaštitit ćemo se unutar komercijalno prihvatljivih načina kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotreba ili izmjena. Ne dijelimo nikakve informacije o osobnom identitetu javno ili s trećim stranama, osim ako to zakonski ne zahtijeva. Naša web stranica može se povezati s vanjskim web mjestima na kojima ne upravlja. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama tih web mjesta i ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za svoja pravila o privatnosti. Slobodno možete odbiti zahtjev za svoje osobne podatke, s razumijevanjem da vam možda nismo u mogućnosti pružiti neke željene usluge. Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naših praksi vezanih uz privatnost i osobne podatke. Ako imate pitanja o tome kako postupamo s korisničkim podacima i osobnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Pravila primjenjuju od 30. svibnja 2018. godine.

Translate »
Inline
Inline